De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » » Halloween / carnaval kostuums: Zombie

Halloween / carnaval kostuums: Zombie

Één van de klassiekers op griezelgebied is toch wel de zombie. Als zombie bezorg je iedereen de koude kriebels. Een zombiekostuum is dan ook zeer geschikt voor Halloween, horrorparty of ander griezelig themafeest.


Er zijn heel leuke zombiekostuums te koop. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Kijk hier voor een overzicht.

Alle onderstaande Halloween carnavalskostuums zijn te vinden bij de aanbiedingen van zombie kostuums. Kijk daar voor meer details en de prijs van de kostuums.

Zombie bruid en zombie bruidegom

Neem bijvoorbeeld de zombie bruid en de zombie bruidegom.  Twee leuk enge carnaval / Halloween kostuums die je apart kunt bestellen en ook los kunt gebruiken. Maar zo'n koppeltje is natuurlijk extra leuk. Tot de dood hen scheidt (en ver daar na!!).


Zombie kostuum met bloed

Bloederig carnavalskostuum met duidelijk zichtbare ribbenkast. Dit Halloween kostuum bestaat uit een shirt met jasje dat je verder nog kunt oppimpen met een pruik en schmink.



Zombie schoolmeisje kostuum

Ze lijkt zo lief en onschuldig. Maar kijk uit, ze vreet je op!!! Een geweldig Halloween kostuum voor vrouwen.


Zombie schooljongen kostuum

Dit zombie kostuum voor Halloween is de tegenhanger van het onschuldige maar dodelijke schoolmeisje. Veel horrorfilms en zombiefilms spelen op scholen dus dit zombie kostuum is een heel toepasselijk kostuum voor Halloween of een thema griezelfeest. Overigens hoef je in dit kostuum niet per se een schooljongen uit te beelden.



Zombie skelet kostuum voor kinderen

Bekijk dit kostuum eens als je op zoek bent naar een Halloween kostuum voor een kind. Het is een leuk en compleet kostuum inclusief masker. Als je zoontje of dochtertje hier de klas niet de stuipen op het lijf mee jaagt tijdens het Halloween schoolfeest weet ik het niet meer.



Zombie nachtmerrie Halloween kostuum

Bijzonder eng kostuum. Zeer geschikt voor Halloween of een horrorfeest. Schmink je gezicht wit en het is helemaal compleet.



Zombie verpleegster kostuum

Een wel heel enge variant op het klassieke verpleegster kostuum.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor alle informatie en de prijzen van de Halloween kostuums.

Menu :