De leukste kostuums voor carnaval, halloween en feesten

Home » , » Griekse kostuums en Romeinse carnavalskleding

Griekse kostuums en Romeinse carnavalskleding

Voor carnaval of een themafeest in Romeins, Griekse of Egyptische stijl zijn heel veel leuke kostuums te koop. Ga bijvoorbeeld dit jaar als Griek naar carnaval (al dan niet bewapend met een collectebus).


Deze feestkostuums zijn vaak mooie lange gewaden, vaak met hoofddeksel en vaak ook met leuke accessoires. Vooral in Romeinse verkleedkleding is veel keuze, maar een Grieks carnavals kostuum is makkelijk te krijgen.

Kijk maar bij de beste winkels voor Feestartikelen. Vooral onder Funny Costumes vind je veel Romeinse carnaval outfits. Voor een Grieks kostuum is de Carnavalskostuumwinkel een goede keuze (kijk onder historische kostuums).

Griekse prinses
Bij de laatste kun je bijvoorbeeld een prachtig prinses kostuum vinden. Dit carnavalskostuum iis wit en lichtblauw van kleur, echt klassiek Grieks. Naast de jurk bevat dit Griekse kostuum ook een kroontje in de vorm van gouden blaadjes.

Grieks carnavalskostuum
Het kostuum 'Julius' is eigenlijk een Romeinse outfit, maar deze kan even makkelijk als een Grieks kostuum doorgaan. Iets wat overigens voor wel meer Romeinse kostuums geldt.

Kijk bij de historische kostuums bij bovenstaande winkels met feestartikelen, en scoor de mooiste Griekse of Romeinse kostuums voor weinig geld.
Menu :
-->